2017. február 24., péntek

Logó

Február elején elkészült a logónk, kabalafiguránk. Egy "vicces kecske", ahogy Gergő mondja. Szerettünk volna valami egyszerűt, természeteset, ami azért valamennyire jellemez is minket. Első haszonállataink a kecskék, így a tervező is a kecske mellett döntött. Kértem, a színek és a betűtípus is legyen lazább, közvetlenebb, nem túl hivatalos stílusú.

Nagyon tehetséges a grafikus, csak ajánlani tudom. Fiatalos, ügyes, vannak ötletei. Tulajdonképp nem is javíttattunk semmit, már az első alkalommal megküldött logó elnyerte a család tetszését.

A tervező blogjában ezt az ismertetőt olvashatjuk a logóról:

"Egy ajánlás útján kaptunk egy kedves feladatot, hogy egy szerethető, falusi családi vállalkozáshoz arculatot tervezzünk. A projekt egy olyan hagyományos, falusi turizmusra épülő családi vállalkozás, ahol a falusi szálláshely mellett nagy szerepet kap a természetes alapanyagokból, saját telken termelt összetevőkből (zöldségek és állatok/ kecskék) készített hagyományos konyha is. A vállalkozás a Torkos Porta nevet kapta. Ügyfelünknek fontos volt, hogy a logó egyszerű és könnyen beazonosítható legyen, és amellett, hogy barátságos, természetes és vidám arculatot tükröz, ne legyen túl hivatalos és komolykodó. Legfontosabb célunk az volt, hogy a hitelesség és természetesség megtartása mellett, egy kis huncutságot, viccet is csempésszünk az arculatba. Szerintünk sikerült, ti hogy gondoljátok?"

https://avesophia.hu/grafika/torkos-porta/

(A képek forrása: Ave Sophia Design Stúdió):









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése